Cursus Info

 
De Lessen bij AfroLatin Passion

Bij AfroLatin Passion ben je aan het juiste adres voor het volgen van lessen in Kizomba. Deze elegante en passionele Angolese dans bevat veel invloeden van Tango en Semba. De muziek is een mix tussen Semba en Zouk en zorgt er dan ook voor dat je samen al snel in een heerlijke “flow” terecht komt. 

De lessen zijn goed van opbouw en structuur; en tijdens de lessen wordt er veel aandacht besteed aan techiek, timing en musicality. De stijlen die gegeven worden zijn Kizomba, Semba, Kizomba Fusion, Urban Kiz, Urban Tarraxa, Lady Ginga en Afro Dance. Ook organiseren wij regelmatig workshops, bootcamps en dansavonden.

 

Cursussen 

Bij AfroLatin Passion kun je Kizomba dansen op verschillende niveaus. De opbouw hiervan is

  • Basics I
  • Basics II (of versnelde cursus Basics I+II voor dansers)
  • Improvers I en II
  • Intermediate
  • Advanced

Een cursus bestaat doorgaans uit 10 lessen en heeft 4 startmomenten per jaar. Zo begint in september de najaars cursus, januari de wintercursus, in maart de lente cursus en in juni de zomercursus.

 

Danspartner

Heb je geen danspartner, niet getreurd, je kunt je dan ook gewoon opgeven. Wij zorgen er altijd voor dat er voldoende man/vrouw evenwicht is zodat iedereen kan dansen. Tijdens de lessen wordt er gewisseld van danspartner. Heb je de behoefte om alleen met je danspartner te dansen dan is dat ook goed.

 

Wat trek ik aan?

Het beste is om iets aan te trekken wat lekker zit en waar je je vrij in kunt bewegen. Qua schoenen het beste niet te stroef en qua hakken kan alles zolang je er maar lekker op kunt lopen/dansen. 

 

Leslokatie:​

De lessen worden gegeven aan de Klaprooslaan 304A te Groningen