Tarieven

Proefles:

De eerste proefles is in eerste instantie gratis. Geef je je na de proefles op voor de cursus dan betaal je het cursusgeld waarbij de eerste les zit inbegrepen. Geef je je niet op voor de cursus dan betaal je niets. Wil je meerdere proeflessen volgen dan vragen wij hier een bijdrage voor.

Cursus:

De actuele prijzen van de lessen vind je in onderstaande tabel. Er zijn diverse kortingsmogelijkheden en soms zijn er ook early-bird of welkomst acties waardoor je korting kunt krijgen op het lesgeld. Hou daarom de acties op de homepage en de nieuwsbrief goed in de gaten! Voor full-time studenten en wie een uitkering heeft binnen de wet Werk & Bijstand geldt er een vaste korting van 10% per cursus. Deze korting geldt voor maximaal 1 cursus per seizoen. Wil je gebruik maken van een korting vraag dan HIER jouw kortingscode aan.

Vind je 1 uurtje dansen niet genoeg en wil je graag een tweede cursus (of meer) volgen, dan krijg je korting op die tweede cursus. 

 

Per 1 januari 2020

​​Cursus van 10 lessen

Regulier:
€ 100,-

Versnelde cursus:
€ 110,-

Cursus in LWD (8 lessen)
€ 75,-

AfroDance:
€ 92,50

Privé Les
Op aanvraag

Kortingen partnering/solo lessen:

Full-Time studenten
Korting 7,5% 

Wet Werk & Bijstand
Korting 7,5% 

Donateurs Ssp
Korting 4% 

Let op! Je kunt kiezen voor 1 kortingsmogelijkheid tegelijk!

Automatische Incasso

Ook is het mogelijk om gespreid te betalen per maandelijkse automatische incasso. Er zijn per jaar ongeveer 37 lesweken. We hanteren 1 maand opzegtermijn en incasseren iedere maand behalve augustus. Tijdens de overige school vakanties zijn er (meestal) geen lessen. In de prijs zitten de winter- en zomerworkshops inbegrepen. 

Prijzen:
1 partnering les per lesweek: €32,50
1 solo les per lesweek: €30,-

2 lessen per lesweek: € 55,-